BIVŠI SUPRUG SAOPŠTIO NOVE DETALJE NESTANKA ANE LIČNIK: Dobio poziv da je viđena, ali...
Ana Ličnik, Foto: Instagram/moj_beo_grad_

POTRAGA

BIVŠI SUPRUG SAOPŠTIO NOVE DETALJE NESTANKA ANE LIČNIK: Dobio poziv da je viđena, ali...

J.I. je još 25. marta otišao u policijsku stanicu, ali su mu rekli da sačeka još koji dan kako se Ana ne bi pojavila

Objavljeno:

Ana Ličnik nestala je krajem marta ove godine u Beogradu kada je izašla iz autobusa na liniji 23, a njen nestanak prijavio je bivši suprug J.I. koji je juče, kako kaže za Kurir, dobio poziv da je Ana viđena kod tržnog centra "Delta siti" na Novom Beogradu.

- Nemam nikakve nove informacije, juče me pozvao jedan čovek i javio mi da je video Anu kod tržnog centra na Novom Beogradu. Odmah sam otišao u policiju i prijavio, a oni su odmah pregledali kamere, ali Ana nije viđena na snimcima - kaže njen bivši suprug za Kurir.

Kako se saznaje, Anu su kako izlazi iz prevoza na Vidikovcu snimile kamere, a ona je ostavila torbu sa svim stvarima i ličnim dokumentima na sedištu u autobusu.

Vidikovac / Ilustracija
Vidikovac / Ilustracijafoto: Printscreen/serbialive_beograd

- Rekli su mi da se vidi kako je napustila autobus, ja taj snimak nisam video, ne znam da li je torbu ostavila namerno ili je zaboravila, nemam nikakve podatke o tome. Samo me je pozvao čovek koji je torbu pronašao jer je našao moj broj telefona unutra - kaže naš sagovornik.

Kako je ranije ispričao, on i Ana su se razišli i nisu bili u kontaktu, ali radi sve kako bi se ona pronašla jer je zabrinut da joj se nešto nije dogodilo.

J.I. je još 25. marta otišao u policijsku stanicu, ali su mu rekli da sačeka još koji dan kako se Ana ne bi pojavila.

- Kada se nije pojavila, ponovo sam otišao u policijsku stanicu "29. novembar“ gde sam prijavio nestanak. Koliko znam, prodala je stan koji je imala nešto pre toga, ali više ništa ne bih mogao da nagađam kako ne bih ometao istragu - rekao je Anin bivši suprug.

Ana inače boluje od jedne hronične bolesti, a J.I. je ispričao da je zato odmah proverio sve zdravstvene i psihijatrijske ustanove sa nadom da je ona tamo, ali nije dobio potvrdu informaciju.

Apel građanima ukoliko imaju neku informaciju u vezi sa nestankom Ane Ličnik ili su je negde videli da odmah pozovu 192.

Bonus video:

02:16

ODGOVOR JE KOD NJIH, UVEREN SAM! Advokat smatra da je nestanak male Danke povezan sa OVIM LJUDIMA: Ne znate čemu su oni skloni

(Espreso / Kurir / Dijana Antonijević / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.